"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güleçyüz çirkin iftiralara cevap verdi

05 Haziran 2015, Cuma 12:19
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve yazarı Hasan Karakaya'nın bugünkü köşe yazısında Mehmet Kutlular'ın kızı Vildan Kutlular ve Yeni Asya camiasıyla ilgili attığı çirkin iftiralara sert tepki verdi.

Güleçyüz, Twitter hesabından Karakaya'nın çirkin iftira ve ithamlarına şöyle tepki verdi:

Yeni Asya'nın DP'ye desteği birilerini niye bu kadar rahatsız etti ki, Vildan cinayeti üzerinden akla ziyan senaryolarla hücuma geçtiler?

Faili meçhul Vildan cinayetini 20 yıl sonra, günah keçisi yaptıkları paralele yıkanlar kimlerse, muhtemeldir ki asıl katiller onlardır.

20 yıldır dinmeyen bir evlat acısını dahi kirli kavgaları için alet ve istismar eden tetikçileri Kahhar olan Rabbimize havale ediyoruz.

KARAKAYA'DAN ÇİRKİN İFTİRALAR

Yeni Asya'nın 3 Haziran günü Kamuoyuna Duyuru başlığıyla paylaştığı “Yeni Asya Camiası’nın oy tercihi, DP ve AP çizgisinin devamı olarak gördüğü Demokrat Parti’den yanadır!” açıklamasından sonra "Vildan Kutlular Olayı”na el atmaya karar verdim" diyen Karakaya, 20 yıldır dinmeyen bir evlat acısını kirli kavgası için istismar ve alet etti.

Faili meçhul cinayeti işleyenin Paralel Yapı olduğunu, bu cinayetin cemaati susturmak ve ele geçirmek için işlendiğini öne süren Karakaya, Yeni Asya camiasının DP'yi desteklemesiyle ilgili “Vildan’ın öldürülmesinden sonra, Paralel Yapı’nın Nur Cemaati’ni ele geçirmesinin bir rolü var mıdır?..” gibi akıl almaz iftira ve asılsız ithamlarda bulundu.

Mücahit Çakır / [email protected]

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 11703
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Dogu Bati

    5.6.2015 17:23:58

    Simdiye kadar her zaman Yeni Asya hakli cikti, Allah`in izniyle de bundan sonra da hakli cikacaktir. Ne yapalim fikirlerimizle acele ediyoruz ve digerlerinden 30 yil öndeyiz.

  • necati

    5.6.2015 17:22:36

    Yazıklar olsun. Siyasi tarafgirlik ve mefaat icin müslümanları birbirine düsürenlere, cematları birbirine düşman edenlere. Aman dikkat tuzaklara düşmeyelim.

  • Demokrat Avrupa

    5.6.2015 17:20:56

    Keske Yeni Asya`nin istikrarli durusunda herkes olabilse.

  • ali yeşilkaya

    5.6.2015 16:33:45

    söz konusu siyaset olduğunda;bu adamların yapamayacağı tezvirat,söyleyemeyecekleri yalan,başvurmayacakları ahlaksızlık yoktur.dini,basit dünyevi makamlarına-çıkarlarına-siyasetlerine alet edecek kadar gözü dönmüş insanlardan herşey beklenir. benim asıl sözüm bunlarla birarada olmayı,bunların tvlerine,gazetelerine çıkmayı içlerine sindirebilecek kadar bunlara benzemiş abi ve kardeşlerimize.müstebid islamcılık zihniyetiyle yarın cemaatlerinin neler yapabilecek derekelere düşeceğini görsünler,titresinler!hala anlamıyorlar ki bu sadece siyaset değil.nurcuların temiz ve hiçbirşeye alet etmedikleri iman hizmetlerini kirletme projesidir.

  • Toygar

    5.6.2015 16:12:48

    Hukuk her zaman ve zeminde lazım, ama herkese lazım. Bizim talebimiz hürriyettir, başka bir şey değil. Herkes hür olsun, gayrına sıkıntı vermesin yeter! Hak eğer ki gerçek ise zaten galip gelecektir! Bunu anlamak bu kadar zor mu? ZOR! Vallahi ZOR!.. Göstermeyince görülmüyor. Ben bakıyorum, yaşlı insanlara lafım yok belki muhakeme edememiştir, diyorum. Ama okumuş, aklı başında eğitimli, tahsilli insanlar kimin arkasına düşüp gidiyor, şaşıyorum. Bir Demirel eleştirisidir gidiyor. Şimdiki idarecilerin Demirel kadar memlekete faydası olsaydı, şu cümleleri yazmaz, bunları konuşmazdık. Biz de biliyoruz kimin ne zaman, ne söylediğini.. Arkasına düşüp gittiklerimiz baştakiler değil, mefkûrelerimizdir. Biz HÜRRİYET AŞIĞIYIZ!.. O kadar!

  • Toygar

    5.6.2015 16:07:53

    Mert; Okuma özürlü olmadığını beyanın iyi oldu. Ben sana anlamamışsın diyorum. Demirel desteğinden bahseden oldu mu şimdi? Kılı kırk yarmayaydın da anlayaydın, diyorum. Kimin yanında yer almak istiyorsan git ol! Kimse sana karışmıyor. Ancak şunu iyi bil: Allah'ın sana gösterdiği kadar hak ve hakikate yakınsındır, ben de, sen de! Buradan göründüğü kadarıyla da zalime, haine, milleti birbirine kırdırana, 28 şubatçılardan beter bir şekilde hukuku askıya alanlara sen meth-ü sena etmek istersen buyur et! Son sözüm: Anlamamakta ısrar ediyorsun! Kendin bilirsin! Bizden sadece hatırlatması!

  • vefa umurca

    5.6.2015 16:00:56

    Allahım, görmiyen bir gözden, fehmetmiyen bir akıldan, duymuyan bir kulaktan, sevmeyen bir gönülden, şeytandan sığındığım gibi sana sığınırım. Amin. Amin Amin. artık sizlere sadece ???????????!!!!!!!!!!!! le cevap yazacağım

  • vefa umurca

    5.6.2015 15:59:22

    oğlum mert, anlamı manlamı bırak, şuna cevap ver peşinde olduğun şeylere darbe davalarının hepsinde destek olduk ancak iş uzayınca ve zulüm ki arada masumlar, emir erleri vs vardı. onlarıda gerçek suçlularla aynı süre tutmak v.s zulümdür dedik. zaman ve seninkiler. vay darbeciler dediler. iyimi ? sonra bunlar çıktı seninkinin her türlü pisliğini ortaya çıkardı. biliyor ama ispatlıyamıyorduk. ispat çıktı tabiki gerçekleri destekledik. ne dediler, ilk söylediklerini hatırla. sonra kurgulananları değil. hukuksuz dinliyorlar dediler. onu da tasvip etmedik ancak dedik ki içişleri bakanını dinlemek için içişlerindenmi izin alınacak olurmu hukuk hepsinden üstün olmalıki adalet dağıtılsın.hakim savcı izin vermiş. bitti. bu kadar gerisi düzmeceeeee. tamammı mert bey. hadi konuş,bakalım. yanlış nerede. hırsıza hırsız diyemiyenler yalnıştaaaaaaa. seni ve birkaç kişiyi oturtmuşlar bilgisayarın başına. göreviniz hayırlı olsun. ben tüm işimi bıraktım. cuma sonrası rızkıma da dağılamadım.

  • HAKİKAT ACI

    5.6.2015 15:10:51

    YENİ ASYA nın bariz vasfı mert düşmanlarcada takdir edilmektedir.İşim gereği tüm düşünce sahibi,yaşlı,genç,bay-bayan hasılı yaşayan tüm insanlarla diyaloğu olan biriyim.GAZETEMİZin düşmana dahi saygı duydurttuğu HAK'KIN HATIRI ALİDİR,HİÇBİR HATIRA FEDA EDİLMEEZ,diyen AZİZ ÜSTADIMIZIN DÜSTURUNA yakışır ve hak,adalet namına zalimlerin zulmüne karşı HAKKI müdafaasıdır.Kazım bey geçen ki yazısında bu hususta geçmişte yaptığımız yayın ve atılan manşetlerimizi nazara vermiş,hatıra getirmiştir.Görmek,bilgi sahibi olup ona göre kelam etmek isteyenlere duyurulur.

  • Abdurrahman KOÇAK

    5.6.2015 14:58:39

    Bu ne hezeyan ne oldu bu insanlara Yeni Asya hep demokrat partiyi destekledi..Yeni Asyadan AKP ye oy yok destek geçmişte böyle şu anda da böyle gelecektede böyle..Yarabbi bunlara gerekli cevabı Zat'ından bekliyoruz..Edebimiz müsaade etmiyor...Bunlar kimin tetikçileri...Nur talebeleri uyanma vakti gelmedimi hala..Yeter artık düşün yakamızdan sizleri muhatap almıyoruz....

  • Toygar

    5.6.2015 14:44:27

    "yeniasya'da kaldık ettik, sizleri tanıdık ama.." yorumunu yapan mert: kalmış etmiş'sin o belli fakat, anlamamışsın! O daha çok belli. Eğer ki Yeni Asya'da gerçekten kalmış olsaydın, ETMEZDİN! ANLADIN MI!

  • demokrat

    5.6.2015 14:35:51

    Karakaya...yüreği kara....vicdanı kara,soyu kara,sopu kara...inancı kara,mesleği kara,kalemi kara,mürekkebi kara,karalamaları bile kapkara...Kısaca kapkara.Soyadıyla müsemma kapkara bir taş parçası...

  • Garib Doğu

    5.6.2015 14:10:35

    Karakaya'nın tutum ve davranışı tipik bir güç zehirlenmesinin tezahürüdür.Dehşetli bir hatanın içindedir.Akıl almaz yaralar açıyor.Bu çirkin davranışının çirkinliğini ileride görecektir.Tamir edebilecek mi bilmem.Sayın Karakaya mü'minler arasında kin ve adavete sebeb olduğunun farkın da mı acaba? Allaha bunun hesabını nasıl verecek?Başka siyasi bir düşünceye bu kadar tahammulsuzluk anlaşılacak gibi değil.Anlaşılan hür düşüncenin zerresi bunlarda yoktur.Kendisini cenab_ı hakka havale ediyorum.

  • Toygar

    5.6.2015 14:02:21

    Herkesin ne mal olduğunun açık seçik ortaya döküldüğü gün insanların içine çıkamayacak hale geleceksiniz! Yüzünüzde bakmaya sıfat kalmamış artık!.. YÜZSÜZ TERBİYESİZLER!..

  • Toygar

    5.6.2015 14:00:01

    Zavallılara edecek sözümüz var fakat, bu iftira ve garabet laflara diyecek kelime bulamıyorum. AHLAKSIZLAR! BİTİKLER! KAYBETMİŞLER!

  • Hüseyin İLHAN

    5.6.2015 12:41:55

    Soyadı,kalbi,fikri,cibilliyeti kararan karalardan sığınırım rabbim sana.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı