"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gündem kanal değil deprem olmalı

26 Ocak 2020, Pazar 18:00
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Ocak ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

 

Gazete Duvar’ın haberine göre, Sevim “Kanal İstanbul’u konuşuyoruz bir süredir. Oysaki uzmanlar uyarıyor. Bu kanal çevreye zarar verecek. Su kaynakları zarar görecek. Beka diye yeri göğü inleten, kendinden başka herkesi gayri millî ilân eden iktidar, kanal marifetiyle Trakya’nın askerîsavunmasını zaafa düşürecek. O bölgeye kurulacak ve şimdilik 500 bin kişi ile ifade edilen şehir, İstanbul’un keşmekeşini daha da arttıracak. Geçtiğimiz günlerde Manisa sallandı. Cuma akşamı Elazığ ve Malatya. Can kayıplarımız var. Allah kendilerine rahmet etsin. İstanbul da sallanmaya devam ediyor. Ancak yetkililer maalesef sadece durumu idare ediyor. Oysaki uzmanlar uyarıyor, bugün şiddetli bir depremde 242 bin bina orta ve üstü hasar görecek. 8 ilçede kanalizasyonlar çökecek, içme suyu hatları hasar görecek. 25 milyon ton enkaz oluşacak. Yolların yüzde 30’u kapanacak. 120 milyarlık bir ekonomik hasar meydana gelecek. Her iki kişiden birisine acil durum yiyecek ve su yardımı gerekecek. 1 milyon 300 bin kişi 1 ila 3 hafta çadır kentlerde yaşamak zorunda kalacak. Gündem kanal değil deprem olmalı.”

Okunma Sayısı: 675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı