"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hani uçacaktık!

23 Nisan 2018, Pazartesi 19:44
Karar gazetesi ekonomi yazarı İbrahim Kahveci, “Neler olacaktı neler?” diye sorduğu yazısında seçim dönemlerinde verilen sözlerin unutulduğuna dikkat çekti.

Kahveci’nin 23 Nisan 2018 tarihli yazısının bir bölümü şöyle: “Neler olacaktı neler?” 1- Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacaktı. 2- 2023 ve ötesi hedefler ivme kazanacaktı. 3- İnsanlar özgürlüklerini güvenli bir ortamda yaşayacaktı. 4- Bölgesel ve küresel barış ile istikrara katkımız artacaktı. 12 Nisan 2017: Bakan Mehmet Şimşek: ”Ben inanıyorum ki evet çıkarsa ekonomi toparlanır, vergi gelirleri toparlanır.” 20 Mart 2017: Bakan Bülent Tüfenkçi: “Evet çıkarsa ekonomi şaha kalkacak, depara kalkacak. Ben onun için bu referanduma deparandum diyorum”. 07 Mart 2017: “Yeni sistem refah ve zenginlik getirecek, piyasalar rahatlayacak, ticaret gelişecek, yatırım potansiyeli artacak, yerel yönetimler güçlenecek, orta kesim ön plana çıkacak, küresel krizlere karşı koruma kalkanı olacak. Kişi başı millî gelir 25 bin dolar seviyesine ulaşacak” 16 Nisan’dan sonra piyasalar rahatlayacak. Kalıcı güven ticarete de ivme katacak. Her sektörü güçlendiren bir dinamik olacak. Zenginlik, refah getirecek. Her alanda Türkiye’nin elini güçlendirecek. Ekonominin her alanında gelişime katkı sunacak. Millî gelir 11 bin dolardan 20-25 bin dolara çıkacak. Türkiye, yüksek yatırım potansiyeli olan bir ülke olacak. Ekonomik büyümeden toplumun tüm kesimleri eşit yararlanacak.

Vatandaşın beklentileri daha hızlı bir şekilde karşılanacak..

25 Mart 2017: AKP ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı Şaban Dişli: “Referandumdan güçlü bir ‘Evet’ çıktıktan sonra, bu zamana kadar ertelenen tüketim talepleri ve özel sektör yatırımları ile beraber istihdam hızla artacak.”

30 Mart 2017: Bakan Veysel Eroğlu, “16 Nisan’da ‘Evet’ çıkarsa Türkiye muazzam bir şahlanışla küresel bir güç olacak. Şimdiden Avrupa’yı korku salmış.

11 Nisan 2017: Bakan Numan Kurtulmuş: “Türkiye, çok daha hızlı bir şekilde büyüyecek. Türkiye yeni sistemle birlikte ekonomik krizlerle karşılaşmayacak, siyasi istikrarsızlıklarla, kaoslarla karşılaşmayacak.”

Etiketler: ibrahim kahveci
Okunma Sayısı: 11309
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı