"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Havalimanı'nda görevli 300 güvenlikçi işten atıldı

19 Ekim 2016, Çarşamba 22:27
Antalya Havalimanı'nda çalışan 300 güvenlik görevlisi işten çıkarıldı. İşten çıkarılanlar KHK ile kapatılan Pak İş Sendikası'na üyesiydi.

Antalya Havalimanı’nda çalışan 300 özel güvenlik görevlisinin işine son verildi.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan ilk Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan sendikalar arasında yer alan Pak İş’e üye, özel güvenlik görevlilerinin iş akdi feshedildi. İşten çıkarılan özel güvenlik görevlisinin sayısının 300 civarında olduğu kaydedildi.

OHAL kapsamında çıkarılılan 667 sayılı KHK ile Cihan Sen ve Aksiyon İş konfederasyonlarına bağlı sendikalar kapatılmıştı.

DHA

Okunma Sayısı: 2722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı