"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HAYTAP: Yılbaşında günaha Ortak Olmayın!

29 Aralık 2014, Pazartesi 10:37
Hayvan Hakları Türkiye Aktif Güç Birliği Platformu (HAYTAP) özel günlerde petshoplardan satın alınan, "hediye" edilen ve bir süre sonra da çeşitli nedenlerden dolayı sokağa atılan evcil hayvanlarla ilgili farkındalık oluşturmak için bir proje hazırladı.

Yılbaşında Günah İşlemeyin, Günaha Ortak Olmayın!" sloganıyla yola çıkan hayvanseverlerin proje bildirisinde,

"Petshoplardan satın aldığınız ev hayvanlarının yaşadığı dramı onlar anlatamıyorlar bari biz stk olarak bir kere daha anlatalım. Çoğu "hayvanseçerin" bile bilmediği bu dramın ne olduğunu , kurdeleli , ambalajlı ürünün arkasında nasıl bir gerçek olduğunu yılbaşı döneminde bir kere daha bilmemiz gerekiyor.

Petshop kavramını sadece dükkanlar olarak değil çok geniş olarak düşünmek gerekiyor. Bu konuda satış yapan internet siteleri , kontrolsüz ve izinsiz üretim çiftlikleri ve özellikle yurtdışından bavullarla ülkeye giren kaçak girişler , anne altından alıp yapılan sahiplendirmeler , gazetelere verilen ilanlar... Bunların hepsi petshop kanlı ticaretinin  bir parçası." ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: www.haytap.org

Okunma Sayısı: 2216
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı