"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Her karış toprakta DP’nin emeği var

28 Şubat 2019, Perşembe 23:34
Demokrat Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Baki, “Demokrat Parti’nin bu ülkedeki her taşında her karış toprağında emeği vardır” dedi.

Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapan Nail Baki, Demokrat Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Nail Baki sorularımızı yanıtladı. 

Demokrat Parti olarak bölgenizdeki durum nedir?

Demokrat Parti’nin bu ülkedeki her taşında her karış toprağında emeği vardır. Biz Demokrat Parti olarak şu an üye sayısı bazında en büyük üçüncü partiyiz. Son dönemlerde partimize ciddî katılım ve ilgi söz konusu. Yeni bir heyecan yaratmış durumdayız.

Kocaeli’nin problemleri nelerdir?

Öncelikle ben güçlü bir belediye başkanı olacağım. Bunu en başından ifade etmek istiyorum. Bunun için aday oldum zaten.  İbrahim Bey’in 15 yıllık başkanlık dönemini bir kayıp olarak görüyoruz. Bu kentin hiçbir sorununu çözmediler. Kocaeli’nin sorunları nedir bilmiyorlar bile.. Kocaelispor 3. amatör ligde ama stadyum yapıyorlar. Önce Kocaelispor’u ayağa kaldırmalıyız. Boşuna kenti betona boğmanın bir anlamı yok. Öncelikle Kocaelispor’un borçları kapatılmalıdır. Tramvay yapıldı ama ne değişti bu kentte? 

Önemli projelerinizden bahseder misiniz?

Bu kent sanayiye doymuş durumda. Kültür, Turizm ve Sanat kenti yeni misyonumuz olacaktır. Bu minvalde projeler geliştirdik. İzmit Fuarı bir kültür ve spor alanı olacak. Orada Osmanlı Coğrafyasında yaşayan kültürleri içeren sokaklar yapacağız. Selüloz bile ithal eder duruma geldik. Bu yüzden Cumhuriyetimizin ilk fabrikalarından biri olan Seka Kağıt Fabrikası’nı yeniden açacağız.

C. SAİD DEMİRDÖĞMEZ - AHMET CEMİL ÇÖKREN - KOCAELİ

Etiketler: demokrat parti, kocaeli
Okunma Sayısı: 1752
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı