"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hiçbirinizin Yiğit Bulut’un jölesi kadar kıymeti yok!

03 Temmuz 2015, Cuma 15:59
"Dindar, muhafazakar yazar, gazeteci ve siyasetçilere…" hitaben bir yazı yazan gazeteci Levent Gültekin, Erdoğan'ı kastederek, "Hepinizi, gözünüzün yaşına bakmadan harcadı. Hem de çok fena harcadı" diye yazdı.

Diken haber portalında yayınlanan Gültekin'in yazısının bir bölümü şöyle:

"İslamcı kardeşlerim, kıymetli yazar arkadaşlarım… Aslında, durumun siz de farkındasınız.

Her ne kadar yazılarınızda, konuşmalarınızda, demeçlerinizde “Tayyip Erdoğan bizim doğal liderimiz, reisimiz, ondan asla vazgeçmeyiz” deseniz de, o sizden vazgeçti. Hepinizi, gözünüzün yaşına bakmadan harcadı. Hem de çok fena harcadı.

Sarayda siz yoksunuz, Yiğit Bulut var. Erdoğan’ın medyasında siz yoksunuz; Cemil Barlas, Cem Küçük, Nagehan Alçı ve benzerleri var. Erdoğan’a yakın medyanın tamamı neredeyse devşirmelerden oluşuyor.

Partide siz yoksunuz, fakat Markar Esayan, Muhsin Kızılkaya, Şamil Tayyar gibileri el üstünde tutuluyor.

Dışarıdan bakan herkes, ‘Reis’ dediğiniz Erdoğan’ın ‘entelektüel kurmayları‘ olarak bu devşirmeleri görüyor. Çünkü partide, medyada, uçakta, sarayda onlar var. Tayyip Erdoğan adına onlar konuşuyor.

Zeka seviyeleri, entelektüel birikimleri, dünyaya bakışları, üslupları, meselelere gösterdikleri yaklaşımlar… Tüm bunları hepimiz görüyoruz.

Hiçbirinizin Yiğit Bulut’un jölesi kadar kıymeti yok

Gelgelelim, siz de biliyorsunuz ki Erdoğan’ın nezdinde hiçbirinizin Yiğit Bulut’un jölesi kadar kıymeti yok. Gene de, Erdoğan’a itiraz edemiyor, onun medyadaki yeni gözdelerine, fedailerine çatıyorsunuz.

Artık kabul edin; Cem Küçük’e, Yiğit Bulut’a kızarak bu işleri düzeltemezsiniz. Onlar sizin generaliniz. Siz onların emir eri bile değilsiniz.

Haliniz beni çok üzüyor, cidden acıklı, fakat gerçeği kabul etmeniz gerekir; bir işleviniz kalmadı. Kitaplarınızın hiçbiri, Tuğçe Kazaz’ın kitabı kadar Erdoğan’dan ilgi görmedi.

Erdoğan sizin ne önerilerinize kıymet veriyor, ne de yakarışlarınızı duyuyor. Artık siz yoksunuz, onlar var."

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3577
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.7.2015 20:07:55

    HARAMSARAYLI evvelde harami idi İSTANBUL PARSELLENİR İKEN ÜLKE PARSELLENİR OLDU,SATA SATA ELDE KALDI ZOKA ONUDA İHVANLARA YUTTURDULAR AMA UYANIŞ İÇİN NAFİLE KALDILAR DERİİN UYKUDA..Gelelim yazıyı yazan ne için ve amaç.la yazarsa yazsın ÖZKILINÇ saç olursa kıldan ince latadan kalın olsada uyanmaz cibalilerimiz.Lakin gemi su aldıkça alıyor,AKP ve doğal liderinin fitnesi ülkeyi değil ALEM-İ İSLAMIDA YAKIYOR. YAZININ NOKTASI VİRGÜLÜ EL HAK DOĞRU,YA RAB SEN ÜMMET-İ MUHAMMEDİ BU FİTNEDEN KORU.

  • Mehmet Özkılınç

    3.7.2015 17:50:46

    Bu yazı yazana imkanlar akmasa-da damlasa acaba yine böylemi yazardı?yada önceleri gibimi yazardı saraylı değişmedi ama bazıları değişmiş.

  • Toygar

    3.7.2015 17:05:40

    Doğru söze ne denir!

  • vefa umurca

    3.7.2015 16:34:11

    yazı 2 artık çok geçççç sayın vede bu millete mayın bahçeli. yine sen ve Baykal bu cumhurbırakanı korudunuz tebrikler ama bunun bedelini Baykal da sizde ödiyeceksiniz. tabi maalesef bizde sizin yüzünüzden ödiyeceğiz. Allah size akıl fikir versin doğru kullanmayıda nasip etsin. Amin

  • vefa umurca

    3.7.2015 16:33:58

    1 ha ha ha gülerim hepinizin ağlanacak haline, geçte olsa farkedenler, kurtulur, ama unutmayın barlas ailesi nasıl bir şeytanla anlaşmışki her dönemde herkesin yanında yer alabiliyor. bir de doğuş grubunu unutmayın. kendisini seven ve sayan lara enbüyük hainliği o yaptı hala zeytinyağı modunda. artık sizde uyanın solcular uyanın ve o adama ve bankalarına arabalarına tüvtürküne medyasına gereken tepkiyi gösterin. Tatlısu solcusu olursanız. cumhurbırakan ve jölelinin masasında aranıza defne koyup sizi yerler. aynı bahçeli, denen zatın meclis başkanlığında olduğu gibi hiç bir şey yapamadın bırak adayını bütün partilerle görüşsün değişimli 2yıl sen 2 yıl ben olarak anlaşsın meclis başkanı muhalefete geçince görürü dünüz akp nin gerçek yüzünü ya erken seçim naraları atmaya başlayacaktııııı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı