"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'İddialar soruşturulmalıdır!'

24 Mayıs 2021, Pazartesi 23:42
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sedat Peker’in iddialarının soruşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sedat Peker’in iddialarına ilişkin, “Son günlerde kamuoyuna yansıyan vahim iddialar hakkında maalesef, yetkililer ve ilgililer tarafından toplumun beklediği cevap ve adımlar hâlâ atılmamıştır. Bu tür ciddi iddialara karşı atılacak etkin adımlarla, haksız yere itham edilenlerin aklanarak itibarlarının zedelenmesinin önüne geçileceği gibi; suç işleyenlerin de adalet önüne çıkarılarak cezalandırılması, toplumun adalete olan inancını da pekiştirecektir” dedi. 

Venezuela’dan neler ithal edildi?

SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, Son bir yılda Venezuela’dan ithal edilen ürünler hangileridir ve bu ürünlerin çeşitlerine göre miktarları nedir?” diye sordu.

Venezuela’dan içinde beyaz peynirin de olduğu binlerce ton tarım ve gıda ürünü ithal etmek için karar çıkartıldığını hatırlatan Karaduman, şu soruları yöneltti: “Venezuela ile olan güncel ticaret hacmimiz toplamda ne kadardır? Bu hacmi oluşturan ticari ürünlerin oransal dağılımı nasıldır? Son bir yılda Venezuela’dan ithal edilen ürünler hangileridir ve bu ürünlerin çeşitlerine göre miktarları nedir? Son bir yılda Venezuela’dan ithal edilen beyaz peynir miktarı ne kadardır? İthal edilen peynirler hangi tarihlerde ülkemize giriş yapmıştır?” 

Etiketler: iddia, soruşturma
Okunma Sayısı: 1717
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı