"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İdil'deki patlamada 3 kişi öldü

20 Aralık 2015, Pazar 12:56
Şırnak'ın İdil İlçesi'nde hendek ve barikatların bulunduğu Yeni Mahallede meydana gelen LPG tüpü patlamasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü. Patlamadan sonra ilçede esnaf kepenklerini kapattı.

İdil İlçesi'nde hendeklerin kazıldığı ve barikatların kurulduğu Yeni Mahallede bugün saat 11.00 sıralarında belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Bir evdeki mutfak tüpünden kaynaklandığı belirtilen patlamada, 35 yaşındaki Muhittin Olgar, 40 yaşındaki Mehmet Latif Olgar ve kimliği öğrenilemeyen 1 kişi öldü. Patlamadan sonra esnaf kepenk kapatırken, ölenlerin cenazeleri Belediye'ye ait cenaze araçları ile İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Foto: Arşiv

DHA

Okunma Sayısı: 1592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı