"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu: Herkesi Maltepe'de buluşmaya barışmaya davet ediyorum

20 Nisan 2019, Cumartesi 20:09
Ekrem İmamoğlu, Pazar günü Maltepe’de 16 milyon İstanbulluyla buluşma çağrısı yaptı. İmamoğlu herkesi davet ettiklerini belirterek "Kime oy verdiğinin bir önemi yok, herkesi davet ediyorum. Bu şehirde buluşmaya, barışmaya davet ediyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu, Pazar günü Maltepe’de 16 milyon İstanbulluyla buluşma çağrısı yaptı.

“İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” yarın saat 14:00’de Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleşecek.

'BU ŞEHİRDE BULUŞMAYA, BARIŞMAYA DAVET EDİYORUM'

İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak vatandaşları buluşmaya davet etti: "Kime oy verdiğinin bir önemi yok, herkesi davet ediyorum. Bu şehirde buluşmaya, barışmaya davet ediyorum. Biz milletçe barışı ve huzuru hissettiğimiz an bambaşka bir sürece merhaba demiş oluruz. Önümüzdeki 5 yıl herkesin beş yılı. Sadece belediye başkanı ve ekibinin beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı Güzel bir pazar günü Maltepe'de buluşalım."

​'ŞÜKRANLARIMIZI SUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYORUZ'

İmamoğlu cep telefonlarına gönderdiği mesajda ise şunları kaydetti: “İstanbul'u daha güzel, daha mutlu günlere taşımak için çıktığımız yolda, 16 milyon İstanbulluya şükranlarımızı sunmak için bir araya geliyoruz. ‘İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması’na katılmanızdan büyük mutluluk ve onur duyacağım.”

Etiketler: İmamoğlu, Maltepe
Okunma Sayısı: 1622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı