"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İSPARK sürücüleri nakit derdinden kurtarıyor

14 Ağustos 2015, Cuma 10:17
İstanbul genelinde her gün yaklaşık 150 bin kişiye hizmet veren İSPARK, otoparklarında giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla abone kart uygulamasını hayata geçiriyor.

İSPARK otoparklarında İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması ile kent genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak. Vatandaşlar sahip oldukları İstanbul kartlarını artık İSPARK otoparklarında da kullanabilecek. Böylelikle vatandaşların park hizmeti sonrasında yaşayabilecekleri nakit sıkıntısının önüne geçilecek. Ayrıca Park Et Devam Et otoparklarını kullanan vatandaşlar hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek.

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, "Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz " dedi.

Şirketler İSPARK’ın Kurumsal Abonelik Panelinden (kurumsal.ispark.com.tr) kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Otoparklarda geçerli olan fiyat tarifelerinin parklanma sonunda abonelerin hesabından düşüleceği sistem sayesinde kullanıcılar tüm araçlarının parklanma detaylarına ulaşabilecek.

 

DHA

Etiketler: ispark, istanbulkart, otopark
Okunma Sayısı: 1591
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı