"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'un merkezi karanlıkta kaldı

15 Nisan 2015, Çarşamba 09:38
İstanbul’da yüksek gerilim hattının kopması sebebiyle Şişli, Beyoğlu, Kağıthane ve Sarıyer başta olmak üzere birçok ilçede elektrikler kesildi.

Hatların kopmasına ise yıldırım düşmesinin sebep olduğu iddia edildi. Olay yerine arızanın giderilmesi için elektrik ekipleri bekleniyor.

Hasdal mevkisinde bulunan yüksek gerilim hatları iddiaya göre yıldırım düşmesi sebebiyle koptu. Kopma sebebiyle Şişli, Beyoğlu, Sarıyer ve Kağıthane başta olmak üzere bir çok ilçeye elektrikler verilemedi. Yere düşen teller sebebiyle TEM Otoyolu’ndan Alibeyköy istikametine yol trafiğe kapatıldı. İtfaiye ve polis ekibi olay yerinde güvenlik önlemi alırken, arızanın giderilmesi için olay yerine elektrik ekibi bekleniyor. Kapanan yol sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Vatandaşlar, bir buçuk saattir beklediklerini söyleyerek duruma tepki gösterdi. 

Okunma Sayısı: 979
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı