"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Valisi Vasip Şahin, plakasız araçların kime ait olduğunu açıkladı

07 Haziran 2015, Pazar 18:19
İstanbul Emniyeti sosyal medyadaki "okul bahçelerindeki plakasız araçlar" iddiası üzerine harekete geçti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte bazı okul çevrelerinde park halinde görülen plakasız araçlara ilişkin, "Konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Yasal müeyyidelerin uygulanması için gerekli talimat verildi" dedi.

Şahin, konu üzerinde hassasiyetle durulduğunu söyleyerek, "Yasal müeyyidelerin uygulanması için gerekli talimat verildi" değerlendirmesinde bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise kentte HGS ve OGS kartı bulunmayan bazı sürücülerin otoyol ve köprü geçişlerinde para ödememek için plakalarını çıkardıklarını, bu araçlara yönelik denetimlerin sürekli yapıldığını, bugün okul önlerinde kontrol edilen plakasız araçların da bu kapsamda olduğunu bildirdi.

Yetkililer, bu araçların değişik meslek gruplarından kişilere ait olduğunu belirtti.

CEZA KESİLDİ

İstanbul'da, bazı okulların önünde tespit edilen plakasız araçlarla ilgili cezai işlem uygulandığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada “Okul önlerinde plakasız araçlar" şeklinde yer alan haberlere ilişkin çalışma yapıldığı belirtildi.

"12’si polis, 8’i vatandaş aracı olmak üzere toplam 20 araç tespit edilerek haklarında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 23. maddesi hükümlerince cezai işlem yapılmıştır" ifadelerine yer verilen açıklamada, cezai işlem uygulanan araçlar içerisinde polis memurlarının şahsına ait olduğu tespit edilenler hakkında da ayrıca disiplin soruşturması başlatıldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili araştırmaların devam ettiği bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 3420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail Cebecili

    7.6.2015 22:38:39

    Devlet adına görev yapanların bu derece basit yalan söylemeleri ne acı. YAZIK!!!....

  • HAKİKAT ACI

    7.6.2015 18:23:36

    Araçları bağlarsınız olur-biter.MİLLETİN TERCİHLERİNE EN UFAK ŞAİBE,ŞÜPHE VE LEKE SÜRMEMEK İÇİN İDARE HER TÜRLÜ DİKKATİ VE HASSASİYETİ GÖSTERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı