"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte Cem Ceminay'ı TRT'den kovduran canlı yayın konuşması

14 Ocak 2016, Perşembe 20:13
TRT FM'de Günaydın Türkiyem adlı programın yapımcılığı ve sunuculuğunu yapan ünlü radyo sunucusu Cem Ceminay'ın TRT'deki işine son verildi.

Ceminay'ın canlı yayın sırasında 17-25 Aralık’ta ayakkabı kutusuna gönderme yapan tweeti okuduğu için işten çıkarıldığı öne sürüldü. TRT FM'e geçen yıl transfer olan ve hafta içi her sabah yayına çıkan Cem Ceminay, Aralık ayının sonunda TRT yönetiminin aldığı karar doğrultusunda işten çıkarıldı.

İşte Cem Ceminay'ı TRT'den kovduran canlı yayın konuşması:

Günaydın Türkiyem programında Ceminay'ın yerine TRT’nin deneyimli sunucularından Zafer Akçay'ın yayın yaptığı ifade edildi.

Haber Merkezi

Etiketler: cem ceminay
Okunma Sayısı: 4309
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı