"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanal İstanbul'un mevzuatı tamamlandı

10 Ağustos 2020, Pazartesi 11:06
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul'un yapımı için ortak mevzuat çalışmasını tamamaladı. Taslağa göre, proje, yap- işlet - devret modeli ile gerçekleşecek.

7 yıl sürmesi beklenen inşaatın maliyeti 75 milyar TL olarak öngörülürken, projenin tamamlanmasıyla ilk 10 yılda 182 milyar TL gelir elde edileceği belirtiliyor.

Etiketler: Kanal İstanbul, mevzuat
Okunma Sayısı: 1258
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    10.8.2020 11:55:39

    Allah akıl fikir ve iz'an,insaf versin.Salgının başında millete 40-50 kuruşluk maskeyi 3 ayda ancak ulaştıranlar,sata sata kamu tesisi,köprü ve yol bırakmıyanlar,itibardan israf olmaz hezeyanıyla milleti mirasyedi gibi yiyip-bitirenler,ülkede çarpık kentleşme ve çürük yapı milyonlarca iken bir depremde mazaallah yüzbinlerce insanın hayatını kaybetme riski varken bu popülist işe girmek ve inat etmek sağlıklı,milletini ve ülkesini seven insanın işi olamaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı