"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemay Burkay görevini bıraktı

26 Ekim 2014, Pazar 12:28
Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı Kemal Burkay, parti başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Hak-Par 6. Büyük Olağan Kongresi Ankara'da yapılıyor. Kongrede Hak-Par Genel Başkanı Kemal Burkay, görevden ayrılacağını ve aday olmayacağını açıkladı. İki yıl önce görev aldığını dile getiren Burkay, bundan sonra partinin çalışmalarına destek vereceğini söyledi. Burkay'ın yerine Hak-Par Genel Başkanlığı için kongrede iki aday yarışacak. Siyasetçi ve yazar Kemal Burkay'ın, 31 yıllık sürgün hayatı 30 Temmuz 2011 yılında Türkiye'ye dönmesiyle son bulmuştu.

Etiketler: hakpar, kemal burkay, ankara
Okunma Sayısı: 1135
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı