"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK’lılar haklarını istiyor

25 Mayıs 2018, Cuma
Eğitimciler Birliği Sendikası, Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu kararıyla kamu görevine iade edilenlerin, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihten göreve başladıkları tarihe kadar geçen süreye tekabül eden malî ve sosyal hakları ödenmediğine dikkat çekerek, bu kişilerin “mağdur” olduğunu söylendi.

Eğitim-Bir-Sen açıklamasında, “Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu kararıyla kamu görevine iade edilenler hakkında 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’de açık bir hüküm bulunmamaktadır. Bu nedenle kurumlarınca söz konusu kişilere mahrum kaldıkları mali ve diğer özlük hakları ödenmemektedir” denildi.

Ankara – Recep Gören

Etiketler: khk, ohal, ohal komisyonu
Okunma Sayısı: 34720
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mağdur öğretmen

    25.5.2018 00:18:27

    01.09.2016 tarihli 672 Sayılı KHK ile sendika üyeliğinden ihraç edildim, bu süreçte hakkımda yaklaşık 10 ay önce takipsizlik kararı verildi, ihraç olduğum tarih itibariyle de yaklaşık 2 yıldır mağdur durumdayım, acaba göreve iade edilmek için hala neyi bekliyorlar, beni sendika üyeliği nedeniyle yangından mal kaçırır gibi ihraç edenler acaba iş göreve iadeye gelince neden bu kadar ağırdan alıyorlar anlamış değilim, acaba insanları bu şekilde zulmetmekten zevk alanlar mı var?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı