"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

23 Kasım 2014, Pazar 16:08
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin son yıllarda her alanda imza attığı gelişimde şüphesiz ki öğretmenlerin de payının çok büyük olduğunu belirtti.

Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, öğretmenlerin, icra ettikleri kutlu meslekle sadece Türkiye'nin değil, dünyanın geleceğini de inşa etmek için büyük bir çaba ve azimle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin büyük bir zaferin ardından tüm o zorluklara rağmen yeniden inşasında da Türkiye'nin son yıllarda her alanda imza attığı gelişimde de şüphesiz ki öğretmenlerimizin payı çok büyük. Gelecek nesillerin daha bilgili, daha donanımlı, daha çok özgüveni olan, daha çok teknolojiye hakim bireylerden oluşabilmesi için hepimizin sorumlulukları var. Tüm bu sorumluluklarımızı birlik ve beraberlik içerisinde geçirmemizin ümidi ve inancı ile tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adayı genç kardeşlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla tebrik ediyor, aydınlık bir gelecek için tüm öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum."

Okunma Sayısı: 1423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı