"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köprü paralı olunca İDO yeniden revaç buldu

12 Temmuz 2016, Salı 11:43
Osmangazi köprüsünün 11 Temmuz’da ücretli olmaya başlamasıyla Eskihisar-Topçular arasında taşımacılık yapan İDO’nun yüzü güldü.

İDO’dan yapılan açıklamada, Osmangazi köprüsünün ücretli olmasıyla İDO’nun Eskihisar – Topçular hattında sunduğu ‘her şey dahil hizmeti’nin ön plana çıkmaya başladığına dikkat çekildi. Açıklamada; ücretsiz açık büfe hizmeti ve çocuk oyun alanları gibi yeniliklerle yolcuların ihtiyaçlarının karşılandığına vurgu yapıldı.

Eskihisar – Topçular seferleri süresince yolcular, Temmuz ayı boyunca ücretsiz olarak masaj koltuklarından ve cep telefonu şarj makinelerinden de yararlanabilecek.

Eskihisar – Topçular seferleri hakkında: 30 dakika süren Eskihisar-Topçular hattında,İDO 16 gemi ile hizmet veriyor. Bunların 4’ü yeni nesil gemiler. 120 araç kapasiteli bir de Ro-Ro gemisi bulunuyor. İDO bu hatta günde toplam 15 bin araç taşıyor.

Okunma Sayısı: 1506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı