"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kozmik oda soruşturmasında flaş gelişme

13 Mart 2015, Cuma 11:46
Türk Silahlı Kuvvetleri, Savcı Mustafa Bilgili hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Türkiye'nin en gizli ve gizemli yeri olarak gösterilen 'kozmik oda'nın sır perdesi aralanmaya devam ediyor. 

Tarihte ilk kez aranan 'Kozmik Oda'dan çuvallar dolusu evrak ve 38 klasör belge çıkmıştı. 60 yıllık devlet sırlarını barındıran belgeleri inceleyen Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili hakkında Türk Silahlı Kuvvetleri suç duyurusunda bulunacak. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast girişimi iddiasıyla başlatılan “kozmik oda” soruşturmasında takipsizlik kararı verilmiş. Ardından daha da derinleşen soruşturmada Genelkurmay Seferberlik Tetkik Dairesi’nde yapılan aramada elde edilen belgelerin kopyalanarak çalındığına yer verilmişti. 

Okunma Sayısı: 987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı