"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı: S-400 Türkiye güvenliği konusudur

14 Mayıs 2019, Salı 19:25
Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, bugün Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ve ABD'nin Ankara Maslahatgüzarı Jeffrey Hovenier'le görüştü.

Görüşmelerde ana gündem maddeleri, Rusya'dan satın alınan S-400 hava savunma sistemi ve bu sürecin Ankara-Washington hattında ortaya çıkardığı F-35 gerilimiydi. 

Rus elçi ile görüşen Bozkır, "S-400 alımı ne NATO ittifakına ne ABD'ye karşı bir harekettir. Tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur. Rusya ile anlaşmamıza sadık kalarak olarak bunu sürdürüyoruz" dedi. 

Bozkır, ABD Maslahatgüzarı'nı da kabul etti. Jeffrey Hovenier o görüşmenin ardından, "Aramızda bazı konular var, bunları ele alıyoruz ve birlikte çalışıp üstesinden geleceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

NTV

Etiketler: S-400, ABD, NATO, F-35
Okunma Sayısı: 949
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı