"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Özhaseki ve Mansur Yavaş oylarını kullandı

31 Mart 2019, Pazar 13:20
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki oylarını kullandı.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, eşi ve kızıyla birlikte oyunu Çankaya'da Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde kullandı. 

Yavaş, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün oyumuzu kullandık. Bizim büyük ailemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sonuç çıkacak. Seçmenin iradesi en büyük iradedir. Onun dışında konuşulan her şey boştur. En düzeysiz seçim olduğunu söyleyebilirim. Proje konuşmak yerine istemediğimiz şeyler konuştuk. Bunun en güzel cevabını sandıkta seçmen verecektir" dedi. 

"ANKARAMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Sandık başında açıklamada bulunan Özhaseki, "Ankaramız için hayırlı olsun." diyerek gazetecilere açıklamasına şöyle devam etti; " 3 aydır, bütün aday arkadaşlar kampanya yaptılar. Bir olgunluk içerisinde bu kampanya dönemini atlattık. Ülkemizde bundan sonrada bu olgunlukla seçimler yapılır. Şimdiye kadar herkes söyleyeceğini söyledi. Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması gerekiyor. Ankaramız, ülkemiz için hayırlısı olsun. Bu ülkeye kötü gün göstermesin. Seçim sonuçlarını parti genel merkezinde takip edeceğim." dedi.

Okunma Sayısı: 987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı