"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MESAM'ın yeni başkanı belli oldu

13 Mart 2018, Salı 18:32
MESAM'ın yeni başkanı kayyım olarak atanan Coşkun Sabah oldu. MESAM başkanlığı daha önce Yavuz Bingöl, Ali Kocatepe ve Orhan Gencebay'a teklif edilmişti.

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin (MESAM) yeni başkanı kayyım olarak atanan Coşkun Sabah oldu.

YAVUZ BİNGÖL GÖREVİ KABUL ETMEMİŞTİ

Arif Sağ'ın başkanlığındaki MESAM yönetimi geçtiğimiz günlerde görevden alınmış, yerlerine 7 kişilik kayyum atanmıştı. Kayyum olarak atanan yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan ve başkan seçilen Yavuz Bingöl, sürpriz bir kararla istifa etmişti. Bakanlık tarafından ilk atanan listede yer alan müzisyen Ali Kocatepe de görevi kabul etmeyeceğini açıklamıştı

COŞKUN SABAH İLK OYLAMADA BAŞKAN SEÇİLDİ

Kültür Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişi arasından başkanlığa aday gösterilen Coşkun Sabah diğer yönetim kurulu üyelerinin de başkanlık adaylığına destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi.

YAVUZ BİNGÖL'ÜN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Kayyım tarafından atanan ancak görevi kabul etmeyerek istifa eden Yavuz Bingöl'ün yerine ise Vedat Çetinkaya'nın getirildiği belirtildi.

Etiketler: kayyım, mesam, coşkun sabah
Okunma Sayısı: 3190
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı