"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Milletin gönlünü kaybedersek yenilmiş oluruz'

11 Mayıs 2019, Cumartesi 23:20
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AKP Gaziantep İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın kardeşlik, paylaşma ve rahmet ayı olduğunu söyledi.

Gül, şöyle konuştu: Ramazan, kardeşlik, dayanışma ve birlik ayıdır. Rabb'im tüm insanlığa aynı sofrada hep birlikte olmanın şuurunu ve güzelliğini yaşatsın. Hiçbir zaman geldiğimiz yeri unutmayacağız. Hiçbir zaman millete tepeden bakmayacağız. Biz milletin gönlünü kazanmaya devam edeceğiz. Milletin gönlünü kaybedersek o zaman yenilmiş oluruz. Seçimler kazanılır, kaybedilir önemli değil.

Etiketler: Abdülhamit Gül, millet
Okunma Sayısı: 2103
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Necati

    13.5.2019 03:55:45

    Milletin gönlünü çoktan kaybettiniz. Korku ve güç ile ayakta durduğunuzun farkında bile değilsiniz. Artık millet korku duvarlarını da yıkıyor. Demokrasi rüzgarı daha kuvvetli esmeye başladı. Yaprak gibi savrulup gideceksiniz. Eğer birazcık aklınız, vicdanınız, insafınız, basiretiniz kaldıysa yaptığınız zülüm, haksızlıktan vazgecip ve milletin hakkını yemeği bırakıp, özür dileyerek haksız yere elinizde tuttuğunuz o saltanatı bırakırsınız.

  • g@L!p

    12.5.2019 10:57:29

    Yazacak çok şey var ama zaten sizin umrunuzda değil yazılıp söylenenler. Mühürlü organlarınız. Tarihe büyük harflerle yazılacak bir zulme imza attınız, olmayan adaletin bakanı. Ve biz sizi Allah'a havale ettik. Allah zulmün ve zalimlerin sonunu getirsin.

  • HÜSEYİN İLHAN

    12.5.2019 10:55:40

    Mİlletin hakıını yiyerek ve yedirerek,milletin verdiği vergileri İSRAF ile tüketerek,din kardeşim dediğiniz şehitleri İSRAİLLİ KATİLLERE SATARAK mı milletin gönlüne gireceksiniz. Rahip BRUNSON u saldınız hani suçluydu.Yunan adalara silah yığıyor hani ülkeyi koruyordunuz.PKK ile işbirliklerinizi hatırlatmak nisyan ile malul insana şart oldu. MİLLET 23 HAZİRAN da size öyle bir sille vurmalıki CAMİLERİ SİYASET ARENASINA ÇEVİREN SİZLER bir daha belinizi doğrultamayın.Müslüman size öyle ders vermeliki faiz,fuhuş,israf,sefahati yayan,mülevveşliğe destek olan bu zebun ve rezil gürhunuz asla başını kaldıramaz olsun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı