"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MÜSİAD heyeti siyasilerle görüşecek

16 Haziran 2015, Salı 16:13
Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, yarın AKP Genel Başkanı Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Olpak, beraberindeki heyetle birlikte AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

MÜSİAD'ın  açıklamasına göre, derneğin geçen hafta sonu Eskişehir'de gerçekleştirdiği 90. Genel İdare Kurulu toplantısında, milletvekili genel seçimi sonrası ortaya çıkan siyasi tablo 86 şube başkanının görüşleri alınarak değerlendirildi.

MÜSİAD, bu değerlendirmeyi ve derneğin kurumsal görüşünü aktarmak üzere Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni dönemde yer alacak siyasi parti liderlerinden randevu talebinde bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, yarın saat 15.00'da Çankaya Köşkü'nde, Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD heyetini kabul edecek.

MÜSİAD heyeti yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de saat 12.00'da CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Açıklamada, yeni dönemde TBMM'de temsil edilecek diğer siyasi partilerden de MÜSİAD'ın randevu talebine cevap beklenildiği kaydedildi.

AA

Etiketler: müsiad, ziyaret
Okunma Sayısı: 1961
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı