"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Neler oluyor? Teröristler 30 araç durdurup, yolu kapattı, askere ateş açtı!

18 Temmuz 2015, Cumartesi 14:48
Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesi üzerinden önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verdi.

Buna göre; 17 Temmuz günü teröristler tarafından, Iğdır-Doğubayazıt karayolu kesilerek 30 araç durduruldu. Araçların kontak anahtarları alınarak yol trafiğe kapatıldı ve bir adet çekici araç yakıldı. Anılan olaya müdahale eden jandarma unsurlarına, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşe jandarma unsurları tarafından anında karşılık verilmiş ve yapılan karşı ateşler sonucu teröristler olay bölgesinden kaçtı. Yakılan ve durdurulan araçlar nedeniyle bir süre kapalı kalan yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı. Iğdır Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli tahkikat başlatıldı. 

IŞİD’E KATILMAK İSTEYEN İKİ KİŞİ SINIRDA YAKALANDI

17 Temmuz günü Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 1. Hudut Alay Komutanlığı Hudut Unsurları tarafından, Kilis Elbeyli Suriye sınır hattında, IŞİD (DEAŞ) terör örgütüne katılmak maksadıyla Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollarla çıkış yapmaya çalışan iki şahıs yakalandı.

TERÖRİSTLER KÖY KORUCUSUNU KAÇIRDI

Bölücü terör örgütü mensubu iki terörist tarafından Hakkâri Şemdinli’de bir geçici köy korucusu 16 Temmuz günü evinden alınarak kaçırıldı. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı. 

Okunma Sayısı: 2985
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı