"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öğretmenler için 200 bin haber

23 Kasım 2015, Pazartesi 13:05
Medya Takip Ajansı İnterpress’in verilerine göre, Ocak ayından bu güne kadar yazılı basında öğretmenler için 200 bin haber çıktı.

Haber konularının başında atamalar ve öğretmen açığı yer alıyor. 

Interpress’in 2 bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemesine göre, yüz binlerce öğretmenin atama beklediği Türkiye’de, bu konunun yılbaşından bu yana gazete sayfalarına toplam 4 bin 798 haberle yansıdığı belirlendi. 100 binden fazla öğretmen açığı bulunan Türkiye’de, ilk sırayı rehber öğretmen açığı alırken, öğretmen açığı hakkında ise toplam bin 320 haber çıktığı tespit edildi. 

Okunma Sayısı: 1790
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı