"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önce BAE, sonra Mısır

12 Şubat 2024, Pazartesi 23:31
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın resmi ziyaretler için 12-13 Şubat’ta Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 14 Şubat’ta ise Mısır’a gideceğini duyurdu.

İletişim Başkanlığı’ndan iki ziyarete ilişkin yapılan açıklama şöyle: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vaki davetlere icabetle 12-13 Şubat 2024 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 14 Şubat 2024 tarihinde ise Mısır Arap Cumhuriyeti’ne resmi ziyaretlerde bulunacaklardır. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek’ teması altında, Dubai’de düzenlenecek olan Dünya Hükümetler Zirvesi’ne 13 Şubat’ta onur konuğu olarak iştirak edeceklerdir. Çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet yetkilileri ile uluslararası kuruluş, özel sektör, akademi, sivil toplum, düşünce kuruluşu ve medya temsilcileri ile iş insanlarını bir araya getiren zirvede, ana konuşmacı olarak hitapta bulunacaklardır.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 919
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    13.2.2024 21:15:16

    Acaba İST.B.Şehir belediye başkanlığına aday gösterilen KURUM için ERDOĞAN Mısır'a giderek SİSİ'den önceki seçim için yaptığı yardım gibi yardım mı talep ediyor. Geçmişte böyle diyerek milleti hayal ve iftira ile aldatanlar acaba şimdi ne diyecekler göreceğiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı