"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oto yıkamacılar dolup taştı

24 Eylül 2015, Perşembe 14:54
Malatya'da bazı vatandaşlar, kurbanlarını kestirmek için mezbaha gibi hizmet veren oto yıkamacıları tercih etti.

Kent merkezinde belediyelerce belirlenen kurban kesim yerlerinin dışında oto yıkamacılar da kesim yeri olarak kullanıldı.

Araç temizliği yapılan iş yerlerinde bayram dolayısıyla kasaplar hizmet verirken, bazı vatandaşlar kurbanlıklarını bu iş yerlerindeki kestirmek için yoğunluk oluşturdu.

Kasap Eyüp Turhan Metin, bazı vatandaşların evlerine yakın yerlerde kurbanlıklarını kestirmeyi tercih ettiğini belirtti. Bu nedenle evlerinin yakınlarındaki oto yıkamacıları tercih eden vatandaşlara hizmet verdiklerini aktaran Metin, yoğun çalıştıklarını söyledi.

Normalde oto yıkamacı olarak hizmet veren iş yerinde bayram dolayısıyla kurban kesimi yaptıklarını anlatan Metin, "Burada 13 kasap arkadaşımla hijyenik şekilde kesim yaparak vatandaşlara hizmet veriyoruz. 50 lira karşılığında küçük baş kurbanlığı kesip, parçalayarak poşetler halinde vatandaşlara teslim ediyoruz" dedi.

Belediye ekipleri önlük ve poşet dağıttı

Bu arada Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilçede bu şekilde kurban kesimi yapılan iş yerlerini veterinerler eşliğinde denetledi.

Kesim yerlerinde inceleme yapan ekipler, kasaplara önlük, vatandaşlara da kurban etlerini koymaları için poşet dağıttı.

AA

Etiketler: oto yıkama, kurban
Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı