"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özel üniversitede çıkan yangın korkuttu

19 Kasım 2015, Perşembe 08:10
İstanbul Kağıthane’de bulunan Özel Haliç Üniversitesi binasında yangın çıktı.

Mutfak bölümünde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler ana binaya sıçrayarak dış cepheyi sardı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. 

Cendere Caddesi üzerinde bulunan Özel Haliç Üniversitesi, ilk ve ortaokulunun bulunduğu yerleşkede saat 00.30 sıralarında yangın çıktı. Ana binanın bitişiğinde bulunan mutfak bölümünde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek ilk ve ortaokulun bulunduğu bölüme sıçradı. Alevler 5 katlı binanın dış cephesini sardı. Yol çalışması yapan belediye ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Üniversite bölümünde bulunan öğrenciler de görevliler tarafından tahliye edildi. 

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarına başladı. Yangın, Kağıthane, Şişli, Seyraptepe ve Beşiktaş itfaiyesine bağlı ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangında ölen ya da yaralananın olmadığı belirtildi. İtfaiye ekipleri bir süre daha söz konusu adreste soğutma çalışması yürüttü. 

ALEVLER CEP TELEFONUNA YANSIDI 

Üniversitede öğrenci olduğunu aktaran Hüseyin Akgün, yangının içeride ders çalıştıkları sırada çıktığını söyledi. Güvenlik görevlilerinin uyarıları üzerine dışarı çıktıklarını ifade eden Akgün, yangının mutfak bölümünde başladığı bilgisini verdi. Binanın dış cephesinin alev alev yanması bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, 5 katlı binanın ilk ve ortaokul bölümünün dış cephesinin alevli şekilde yandığı görülüyor. Yetkililer, yangının kesin çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı. Mutfak bölümü ile ana binanın dış cephesinde maddi hasar meydana geldi.

Okunma Sayısı: 1385
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı