"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK kurşunu özel harekatçının laptopuna isabet etti

09 Mayıs 2016, Pazartesi 14:48
Şırnak'ta devam eden operasyonlarda dün akşam bir okulda konaklayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler silahlı saldırıda bulundu. Açılan ateşte bir kurşun özel harekat polisinin yanı başında asılı dizüstü bilgisayara isabet etti.

Şırnak'ta patlayıcı tuzaklanan hendek ve barikatların kaldırılması, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla 14 Mart tarihinde, sokağa çıkma yasağıyla birlikte jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü; Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu sürüyor. 

Terörle mücadelenin aralıksız sürdüğü Şırnak merkezde güvenlik güçlerinin kaldığı okula PKK'lı teristler uzun namlulu ve ağır silahlarla saldırıda bulundu. Okulda kalan güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateşle birlikte bir kurşun, okulda kalan özel harekat timindeki polisin yanı başında duvara asılı bulunan dizüstü bilgisayara isabet etti. Dizüstü bilgisayarın kullanılamaz hale geldiği öğrenilirken, ilk ateş sırasında özel harekatçının yatağına yeni uzandığı ve saldırıdan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

DHA

Etiketler: şırnak, pkk, kurşun
Okunma Sayısı: 1685
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı