"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılara yapılmayan bana yapılıyor

07 Mayıs 2018, Pazartesi 22:46
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik operasyon kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul eşi Semra Kuytul’a bir mektup yazdı.

Semra Kuytul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alparslan Kuytul’un kendisine yazdığı mektuptan bazı kısımları paylaştı. Semra Kuytul’un paylaştığı mektup şu şekilde; “Allah (c.c.) beni burada mecburi halvete girdirdi, yalnız kendisiyle başbaşa kalayım diye. Biliyorsun halvet 40 gündür. Gözaltına alındığımdan itibaren 40 gün dolana kadar sadece okumak, zikretmek, namaz kılmak, Kur’an okumak, tefekkür etmek istiyordum. Bir şeyler yazmak hatta yazmayı düşünmek bile bana sıkıntı veriyordu. 40 gün dolduktan sonra bir şeyler düşünme ve yazma isteği canlandı. Şu anda da yazmaktansa okumayı, zikri ve tefekkürü tercih ederim ama en azından yazmak artık işkence olmaktan çıktı. Ayrıca gerektiğinde yazmak da konuşmak gibi bir vazife. 

Ağırlaştırılmış müebbet almış gibi muamele görüyorum

Tek olmak Allah’a yakışır ve ben bugün 86 gündür bir odada tek başımayım. Hakkımda daha iddianame bile hazırlanmamış ve bir kez bile mahkemeye çıkmamışken ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almış gibi muamele görüyorum. Hatta onlardan da ağırını. Çünkü ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almış olanların birçoğu oda eksikliği bahane edilerek iki kişi olarak kalıyorlar. Havalandırmaya çıkarıldıklarında birkaç kişi olarak çıkıyorlar ve her gün sohbet edebiliyorlar. Ben ise hem odada tekim hem de havalandırmada. Benim yan odamda PKK’cılar kalıyor ve üç kişiler. Biri müebbet almış diğeri 30 yıl. Onlar bile yalnız kalmıyorlar. 10 kişilik sohbet grubuna çıkıyorlar, 3 saat kadar sohbet ediyorlar, spora gidiyorlar. Meğer ben Kur’an’ın mesajını anlatmakla ve hükümeti sadece bazı temel konularda ve iyi niyetle tenkit etmekle ne büyük suç işlemişim! Müebbet hapis alan PKK’cılara yapılmayan bana yapıldığına göre… Neyse ki kıyamet var, neyse ki mahkeme-i kübra var!” 

***

Furkan Vakfı’na operasyon: 23 gözaltı

Adana merkezli 10 ilde, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik kayıt dışı para akışının yönetilmesine ilişkin elde edildiği iddia edilen yeni belgeler doğrultusunda düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kayyum atanan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik daha önce düzenlediği operasyonlarda el konulan doküman ve dijital materyallerin detaylı incelemesi sonucu kayıt dışı para akışının yönetilmesiyle ilgili yeni bilgilere ulaştı. Elde edildiği ifade edilen neticesinde Adana merkezli İstanbul, Ankara, Elazığ, Samsun, Gaziantep, Konya, İzmir, Hatay ve Kahramanmaraş’ta şafak vakti çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, vakfın il yöneticileri ile mali işleri yöneten sorumlular oldukları öne sürülen 23 kişi gözaltına alındı. (AA)

Okunma Sayısı: 10422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tuncay

    8.7.2019 21:12:00

    Alparslan hocaya yapılan bu zülümleri tüm müslümanlar konuşmalı müslümanlar ne zaman birlik olup hakkı konuşacaklar Allah tüm müslümanlara birlik nasip etsin

  • Ali

    8.5.2018 19:12:05

    Alparslan hocaya yapılan zulmü dile getirdiğiniz için Allah sizden razı olsun

  • Erman

    8.5.2018 06:52:00

    Adili mutlak Allahtır.Mutlak hakim odur.Fani dünyanın fani gücüne dayananlar öbür tarafta azaba nasıl dayanırlar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı