"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'ya hava operasyonu

25 Haziran 2016, Cumartesi 11:30
Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları, hem Kuzey Irak'ta hem de yurt içindeki bölücü terör örgütü PKK hedeflerini vurdu. Hava harekatında teröristlerin üs olarak kullandığı mağara ve barınaklar yerle bir edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesine, saat 22.00-22.46 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla harekat düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, "Savaş uçaklarımız bölgede tespit edilen bölücü terör örgütünün sığınak olarak kullandığı iki hedefi ateş altına alarak imha etmiştir. Hasar ve zayiat tespit çalışmaları sürmektedir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi. 

YURT İÇİNDE HAVA HAREKÂTI

Genelkurmay Başkanlığı açıklamada, Kars, Şırnak ve Hakkari kırsalında da PKK hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiği kaydedildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: 

"Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları, saat 06.57-06.58 saatleri arasında Kars'ın Kağızman ilçesi kırsalında tespit edilen ve PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı 2 mağara, 12.30-13-51 arasında Şırnak Kırsalında altı sığınak ve mağara, 15.53-16.10 saatleri arasında ise Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında üç hedef olmak üzere toplam 11 hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hasar ve zayiat tespit çalışmaları sürmektedir."

Etiketler: pkk, hava operasyonu
Okunma Sayısı: 1043
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı