"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polisten muhabirimize: Muhalif misin?

01 Mayıs 2015, Cuma 16:08
Polis, Taksim'e çıkmak isteyen muhabirimize Muhalif misin diye sordu.

Taksim'e gitmek üzere yola çıkan fotoğraf editörümüz Murat Sayan, Mecidiyeköy'e giriş yapmak istediğinde polis barikatıyla karşılaştığını ve polisin arama yaparak herkesin geçişine izin verdiğini söyledi. Sıranın kendisine yaklaştığında, polisin birden insanların geçişini durdurduğunu ve sadece basın mensuplarının geçişine izin vermeye başladığını kaydeden Sayan, Basın Kartı'nı gösterdiğinde polisin kendisine 'Muhalif misin?' diye sorduğunu belirtti. Sayan, soruyu soran polise Yeni Asya çalışanı olduğunu, Yeni Asya'nın yayın çizgisinden bahsettiğini ve Yeni Asya'nın 'ne yandaş ne de muhalif olduğunu' anlattığını kaydetti. Polisin, söylediklerini ilgiyle dinlediğini aktaran Sayan, "Yaptığımız kısa bir sohbetin ardından geçişime izin verdi" diye konuştu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    2.5.2015 06:17:17

    AKP maalesef milleti tefikaya bölmede başarılı olduğu kadar MEB da da müfredat ve samimiyette başarılı olsa idi daha iyi olurdu.Dün İHO na giden evladını daha yakın okula almak isteyen dostuma neden o okulun fiziki şartları çok iyi dediğimde KALİTE YERLERDE SÜRÜNÜYOR,hiç olmazsa evladım gözümüzün önünde olur,takibini yaparım dedi.Normal liselerianadolu liseleri hasılı EĞİTİMİ HAK İLE YEKSAN ettiler.Ama RANT olan işlerde atom karıncalar.130 dan fazla kez değiştirilen İHALE,TORBALARLA doldurulan AYAKKABI KUTULARI yetmedi şimdi ÇUKUROVA HARARLARI işleme alınıp KONTENYER KONTENYER paracıklar lazımmış.

  • vefa umurca

    1.5.2015 18:59:31

    evet, anarşiye, muhalifiz, ve en önemlisi ordan beslenen, baskıya zülme, en başından muhalifiz. biz demokratız. siz anlayamazsınız; deseydi keşke.

  • kamil dağıstanlı

    1.5.2015 16:41:57

    Gazeteci muhalif olmak zorundadır. İşte "Yandaş" gazeteciliğin hali ortada. Biz ortanın ortasındayız diyenler kendilerini kandırırlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı