"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Reis'e biat edin" çağrılarına asla eyvallah demeyiz

31 Aralık 2014, Çarşamba 14:02
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, S Haber'de katıldığı programda sosyal medya üzerinden kendisine ve Yeni Asya'ya yöneltilen tehdit ve hakaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hak ve hukuk ilhallerinin karşısında olarak bunları eleştirdik" diyen Güleçyüz, konuşmasında "Bağımsız medya bunu yapmalı zaten, sürekli alkışlayan, hataları görmezden gelen, bunlara kasıtlı olarak gözünü yuman, insanları tek taraflı olarak bilgilendiren, beyin yıkayan, propaganda yapan bir medya anlayışıyla zaten ne sağlıklı bir demokrasi ne de sağlıklı bir toplum oluşabilir. Bizim duruşumuz çok net. Biz prensiplere dayalı bir yayın çizgisi takip ediyoruz, bu çerçevede de eğrisine eğri diyoruz, olması gereken de bu. Ama hep bizi alkışlayın, hep bize destek verin ya da "Reis'e biat edin" gibi bir yaklaşıma hiçbir zaman eyvallah demeyiz." ifadelerine yer verdi.

Kâzım Güleçyüz'ün tehdit mesajlarından somut örnekler verdiği bugünkü yazısını okumak için tıklayınız.

Okunma Sayısı: 4795
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    31.12.2014 21:36:14

    Bayram ordu Kazım abiyi yanılmıyorsam ülke kanal 24 zaman zaman çıkarıyor du eskiden.simdi neden çıkarmiyorlar acaba hiç düşündün mü. Yaziyida okudum Kazım abi hakaretleri şu yaptı bu yaptı dememiş ki zaten. gazeteci gibi analiz yapmış sadece. Yani kısacası klasik yeniasya düşmanları gibi sacmalamişsın.

  • kemaleddin kardeş

    31.12.2014 18:08:25

    İlk yorumuma ektir! ( yine hususan yazarlardan Ahmet Battal da.) ... ve takdire şayan Kur'an-iman hizmetlerini de belki de ancak Kur'an-ı Azimüşşan'ın ve Resulullah'ın en güzel talebelerinden bir tanesi olan Said Nursi'nin,hem Kur'an ve Resulullahın mesajlarının sağlam-güzel bir şekilde şu asırda (ki şu asrın şiddetli vesvese-fitne-iğfaller içeren hücumlarını darmadağın ederek) anlaşılmasına vesile olan Risale-i Nur Külliyatı tefsir eserinin,hem Zübeyiri çizginin ve Yeni Asya Nur cemaatinin şahs-ı manevisinin temsilcisi olan gıpta edilesi meşveret faaliyetlerinin dairesi içerisinde kalmaklarıyla biiznillah,bilütfullah Allahualem ifa edebiliyorlar.

  • kemaleddin kardeş

    31.12.2014 16:22:14

    Merhabalar,şuan ki Yeniasya gazetesi yazarları (hususan yazılarını ayrı bir dikkat ve takdir ile takip ettiğim Şükrü Bulut,Kazım Güleçyüz,Latif Salihoğlu,İbrahim Ersoylu,Cevher İlhan) hakikat-i halde gazeteci değiller fakat gazetecilik vasfını kullanarak küfrün,süfyanın,deccalin,ifsat şebekelerinin manevi kalelerini (zehirli neşriyatlarını,batıl fikriyatlarını,çıkarcı zalimane hipnotizmalarını,batılı dalaleti normalleştiren-sıradanlaştıran söylem ve faaliyetlerini) manevi bombardımana tutup iptal,yenik,rezil ve perişan eden,Allah indinde hak din olan İslama güzel ve sağlam bir şekilde hizmet eden ehl-i sünnet vel cemaate mensup aziz müslümanlardır,aziz Allah erleridir inşaallah. Ankarada Kur'an,iman hizmetinde bulunmaya çalışan Risale-i Nur talebesi Kemaleddin kardeş.

  • Hüseyin

    31.12.2014 15:25:20

    Risâle-i Nur'un bu kadar muârızlarına mukabil en büyük kuvveti ihlâs olduğundan ve dünyanın hiçbirşeyine âlet olmadığı gibi, tarafgirlik hissiyâtına binâ edilen cereyanlara, husûsan siyasete temas eden cereyanlarla alâkadar olmaz. Çünkü tarafgirlik damarı, ihlâsı kırar, hakîkati değiştirir. Hattâ, benim otuz seneden beri siyaseti terk ettiğime sebep, mübârek bir âlimin tâkip ettiği cereyânın tarafgirlik damarı ile sâlih ve BÜYÜK BİR ALİMİ onun fikrine muhâlif olmasından tekfir derecesinde tahkir edip kendi fikrine muvâfık meşhur ve mütecâviz bir münâfığı gayet medh ü senâ etti.

  • Nurettin Karagöz

    31.12.2014 14:27:02

    Size biat edenlere kolay gelsin.

  • Abdurrahman KOÇAK

    31.12.2014 13:34:09

    Bayram Ordu, muhterem kardeşim Kazım Güleçyüz ü tanımamışsın.Yazdıkların için çok üzüldüğümü ifade edeyim.Kazım Güleçyüzü tanımış olsan bunları yazmazdın kanaatindeyim .Kazım Güleçyüz ve Yeni Asya okuyucularının hakları ile ahirete gitme kardeşim.Helalleş mümkünse.Allaha emanet ol...Selametle....

  • Garib Doğu

    31.12.2014 12:21:12

    Bizim biat edeceğimiz,Fahr-i Alem,Kur'an-ı Mucizül beyan ve bu asırda bu çizginin mümessili olan Bediüzzamandır.Mert ve cesur insan tehdit etmez.Haysiyetli ve şerefli insan hukuk ve ilim çerçevesinde muhatap olur.Bunun dışındaki eğilim,tavır hal ve hareketler,fikri saldırılar vahşetin tezahürleri,istibdadın yansımalarıdır.Kimse bunlara papuç bırakmaz.Biz gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövenlerden değiliz.Biz kim olursa olsun eğer mazlumsa, o mazlumun hakkını savunanlardanız.Biz zalimin hasmı,mazlumun dostuyuz.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan değiliz. Hukuki açıdan da bu tehditleri yapanlar için suç duyurusu yapılmalıdır.

  • süleyman Bayşu

    31.12.2014 11:49:52

    Kazım Güleçyüz'e Bugün ve STV gibi kanallara çıktığı için yüklenenler acaba sizlerin desteği ile kurulan diğer TV kanalları ve iktidar yanlısı kanallar kendi tabiriniz ile merkez medya kapılarını, kamera ve mikrofonlarını Yeni Asya yazarlarına açıyor mu ki gidip meramımızı Kazım Bey ve diğer yazarlarımız anlatabilsinler. Sizin reytingini ve trajını arttırdığınız (Yeni Asya Gazetesine alternatif olarak gördüğünüz yazılı, sesli ve görüntülü) medya 273 gündür Risale-i Nur'a getirilen bandrol engelini, devletin monopolüne alması meselesine NEDEN halka gerçekleriyle neşretmezler? Bir de bunlara cevap verin hadi bakalım.

  • bayram ordu

    31.12.2014 11:30:24

    tehdit mesajları hakaret mesajları gönderenleri bir tesbit edin bakalım kimler cıkacak ondan sonra onunla ilgili şu grup yada şu parti sempatizanı yaptı diyebilirsin belki bunu yapanlar algı operasyonu yapmak isteyenlerse ne yapacaksın risalei nur talebesi hakikatle konuşur suizanla hareket etmez belge olmadan zanla nasıl yargılarsınız sonra herkezin yaptığı kendini bağlar cemaatını yada grubunu bağlamaz

  • tufan

    31.12.2014 10:31:29

    YENİASYA VE KAZIM GÜLEÇYÜZ KARDEŞLERİM HAKKIN HATIRI ALİDİR HİÇ BİR HATIRA TERCİH EDİLMEZ ÜLKENİN BUNALIMDA OLDUĞU ŞU SÜREÇDE DİK DURUŞUNUZ ÇOK ÖNEMLİ ZALİME AMAN VERMEDİNİZ MAZLUM OLAN İNSANLARIN YANINDA SADECE ALLAH İÇİN HUKUK İÇİN ADELET İÇİN OLDUNUZ. SİZLERİ TEBRİK EDER ALLAH HERDAİM YARDIMCINIZ OLSUN

  • bayram ordu

    31.12.2014 10:21:17

    hergün parelellerin televizyonlarında basınında gezeceksin oradan onlarla beraber milletin kahır ekseriyetinin oyunu alan hükümete vuracaksın senin gibi düşünmeyen ama risalei nura hizmet edenlere hakaret edeceksin suizanda bulunacaksın doğruları kendi tarafına eğip bükecek söz ve davranışlarla cematın suizannını tahrik edeceksin sonra doğru çizgiden bahsedeceksin çok yazık

  • TATAR RAMAZAN

    31.12.2014 10:01:48

    YENİ ASYA YI BİLMEYENLER YENİDEN TANISIN. Temel prensip HAKKIN HATIRI ALİDİR HİÇ BİR HATIRA FEDA EDİLMEZ. YENİ ASYA dik durur eğilmez. YENİ ASYA cukkalı, çıkar, terfi ve menfaat ilişkilerini sevmez. YENİ ASYA dalkavu değildir. Milleti idare edenler, milletin hizmetkarıdır dusturuyla hareket eder. YENİ ASYA ancak BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ ye hizmet eder. O nun naşiri efkarlığını yapar. O na hizmeti oranında kendisini başarılı görür. gibi vb....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı