"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saldırısıya uğrayan güvenlikçiler havuza girerek kurtuldu

23 Aralık 2014, Salı 15:31
Akdeniz Üniversitesi’nde, Rektörlüğü protesto eden öğrencilerle özel güvenlikçiler arasından arbede yaşandı.

Öğrenciler karşısında yetersiz kalan güvenlik görevlileri havuza girerek kaçmayı başardı.

Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilere açılan soruşturmalar ve üniversite yönetiminin yaptığı iddia edilen yolsuzluklar protesto edildi. Kampus içerisindeki Olbia Çarşısı’nda toplanan yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu burada ‘öğrenciyi değil, hırsız rektöre soruşturma’ yazılı pankart açtı. Bir süre slogan atan öğrenciler daha sonra rektörlük binasına doğru yürüyüşe geçti. Öğrencilerin önü Olbia Çarşısı çıkış özel güvenlikler tarafından kesildi. Öğrenciler ise özel güvenliklere rağmen durmayarak yürümeye devam edince bir anda arbede çıktı.

Özel güvenliklerle öğrenciler arasından yaşanan kavgada öğrencilerin tekme ve yumruklarla görevlilere saldırması, su şişesi atması dikkat çekti. Öğrenciler karşısında yetersiz kalan özel güvenlikler ise yolda bulunan havuza girerek kaçmaya çalıştı. Kısa süreli yaşanan gerginliğin ardından öğrenciler tekrar rektörlük binasına yürümek isteyince bu kez karşılarında çevik kuvveti buldu. Çevik Kuvvet'e karşı direniş gösteremeyen öğrenciler burada yaptıkları açıklamanın ardından dağıldı.

Okunma Sayısı: 960
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı