"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Samanyolu'nun yayınları kesildi!

15 Kasım 2015, Pazar 08:59
Samanyolu Yayın Grubu bünyesindeki televizyon ve radyo kanallarının Türksat uydusundan indirilmesi kararı bu gece 00.00 itibariyle hayata geçirildi.

Samanyolu Grubu yayınları, karasal yayınla beraber Hotbird uydusu üzerinden yayın hayatına devam ediyor.

Türksat'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yayın grubuna bağlı Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ile Türkiye'nin ilk Kürtçe özel televizyonu Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 TV ve radyo kanalı, Türksat üzerinden yıllardır milyonlarca kişiye ulaşıyordu.

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Samanyolu Yayın Grubu televizyon ve radyolarını hukuksuz bir şekilde karartma kararını alan Türksat'tın savunmasının alınmasını kararlaştırmıştı.

Öte yandan, 1992 yılından bu yana yayıncılık yapan Samanyolu Yayın Grubu, bu keyfi kararı gerek Türk mahkemelerinde, gerekse Uluslararası mahkeme ve platformlara taşıyarak hukuk içerisinde hakkını arayacağını açıkladı.

Samanyolu Grubu ile Irmak TV ve Radyo Cihan da susturuldu

Samanyolu Grubu'nun Türksat'tan çıkartılması ile gruba ait 14 kanal ile birlikte aynı uydu paketi içerisinde yer alan Irmak TV ve Radyo Cihan da susturulmuş oldu. Hukuka aykırı bu uygulama kapsamında 15 Kasım 2015 saat 00:00 itibari ile basın özgürlüğü ellerinden alınan 16 medya kurumu şöyle: Samanyolu TV Avrupa, Mehtap TV, Samanyolu Haber, Yumurcak TV, MC TV, Dünya TV, Tuna Shopping TV, Irmak TV, Samanyolu TV Türkiye, Samanyolu Haber, MC EU, Burç FM, Radyo Mehtap, Dünya Radyo, Radyo Berfin, Radyo Cihan.

Haber Merkezi

Etiketler: samanyolu, türksat, karartma
Okunma Sayısı: 3205
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullah abdullah

    15.11.2015 18:18:28

    fark gözetmeden suçlu suçsuz ayırt etmeden masumların dahi zulüm cenderesinden geçirilmeleri;kemalistleri,ulusalcıları,BÇG lileri ergenekoncuları dört köşe etmiş durumda."İşte(onların tabiriyle)köpeği köpeğe boğdurma buna derler"Bizim yapacağımızı kendileri yaptılar."Şiş dururken elimizi neden yakalım" naralarını, viskilerini yudumlarken akan salyalarıyla atıyorlardır.Demişlerdi ya "uzun sürmez sizinle yer değiştireceğiz" diye.Hey Allah'ım sen akıl dağıtırken bu müslümanlar neredeydi acaba?Bilelimki iki kişi kavga ederken 3.birisi rahatlıkla ikisini de darbedebilir.bu gidişle halleri ne olacak bu müslümanların.hatalarımız var ki kader fetva veriyor.

  • abdullah abdullah

    15.11.2015 14:44:28

    Dinimizde muhaliflerle mücadele edilirken haklı yerde katle cevaz vardır.Ancak müsle yasaktır.Masum - günahkar ayrımı yapmadan toptancı davranmak,uygulanan şiddeti az görüp ayağı mağrurane boğaza dayamak bana müsle gibi geliyor. ingiliz kafiri , İstanbul'un işgaliyle ayağını boğazımıza dayamışken bununla yetinmeyip ve hırsını alamayan anglikan kilisesinin osmanlıya yaptıkları gibi.Bilmem anlatabildim mi?Kimseyi kayırmak için söylemiyorum ancak haddi aşmamak lazım diyorum.

  • ferit

    15.11.2015 09:20:33

    Bunları yapanları alkışlıyorum daha bugüne kadar bu yayınları izleyen herkes ceza evlerine atılmalı işkence yapılmalı sadece yayını kesme çözüm değil bu dürüst insanlar yakılmalı ve dumanı ile bulutlar meydana gelmeli yayınları kesenler de ellerine kahvelerini alıp keyfle seyretmeli

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı