"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sancaktape’deki patlamanın izleri ortaya çıktı

13 Mayıs 2016, Cuma 11:43
İstanbul, Sancaktepe’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın izleri gün ağarınca ortaya çıktı.

Çok sayıda iş yeri kullanılamaz hale geldi. Olaya şahit olan bir iş yeri sahibi teröre tepki gösterdi. Olayda 5’i asker 8 kişi yaralanmıştı. 

Dün akşam saatlerinde Sancaktepe’de askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bombalı aracın verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın meydana geldiği noktaya yakın iş yerleri ve evler hasar gördü. Hasar gören iş yerinin sahibi Yavuz Akyüz, “Dün bir iş için şehir dışındaydım. Akşam da bu olay oldu. İçeride insan olsaydı yaşama şansı olmazdı. Kepenk kapalı olduğu halde dükkan kullanılmaz hale gelmiş.” dedi. 

İş yeri kullanılamaz hale gelen Yılmaz Babir de olayı şöyle anlattı: “Yan odada toplantıdaydık, bir anda büyük bir gürültüyle patlama sesi geldi. İçeri alev topu gibi geldi. Ortalık harabeye döndü. Dışarı çıktığımızda bir kadın yerdeydi, kanlar içerisindeydi. Görüntülerde de izleyince araç kapının önüne park ediliyor ve bir adam belli bir mesafeden patlatıyor. Bu olayları kınıyoruz ama kına kına nereye kadar. Giden canlar ve insanların malı. Bunlarla ilgili bir şeylerin yapılması lazım.” 

Etiketler: sancaktepe, patlama
Okunma Sayısı: 1476
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı