"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandıklarda boş tutanağa imza krizi

01 Kasım 2015, Pazar 14:56
Seçimlerde oy verme işlemi devam ederken, Türkiye’nin birçok noktasında, sandıklardan çıkan oyların sayımından sonra doldurulup imzalanması gereken sonuç tutanağının şimdiden sandık kurulu üyelerine imzalatılmaya çalışıldığı iddia ediliyor.

Bugün görev yapan birçok sandık kurulu üyesi boş tutanakların sandık başkanları tarafından imzalatılmak istendiğini belirtirken, bu duruma karşı kayda aldıkları tutanakları paylaştı.

Fotoğraf: Twitter

Eyüp’te Güzeltepe Ortaokulu 2323 numaralı sandıkta benzer bir vaka yaşandı. Boş tutanakların sabah saat 09:45’de imzalatılmak istenmesi üzerine sandık kurulu üyeleri tutanak tuttu.

Gelen çok sayıda habere karşı, Oy ve Ötesi Twitter adresinden, tutanakların boş imzalanmaması gerektiğini kaydederek şunları yazdı:

Okunma Sayısı: 4482
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı