"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit babalarından teröre lanet

21 Ağustos 2016, Pazar
Adıyaman Kahta’da biraraya gelen 3 şehidin babaları terörü lanetledi.

Adıyaman’ın Kâhta İlçesi’nde, şehit polis Nazif Kaplan’ın taziyesinde bir araya gelen 3 şehit babası terörü lânetledi.

Diyarbakır’da 4 gün önce PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Nazif Kaplan için kaymakamlık tarafından Şehitler Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlide katılan şehit Jandarma Er Medet Mat’ın babası Nusret Mat ve şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un babası Hacı Bozkurt, şehit polis Nazif Kaplan’ın babası Abuzer Kaplan’a baş sağlığı dileyerek taziyelerini iletti. 3 şehidin babası yaptıkları açıklamada terörü kınayarak lânetledi. Şehit Nazif Kaplan’ın babası Abuzer Kaplan, gözyaşları eşliğinde bu kanın durdurulmasını isteyerek şöyle dedi: “Devletimizden, milletimizden Allah razı olsun. Benim şehit olan oğlum da Kürt’tü. Bu Kürtlük dâvâsı değildir. Bu kanın durdurulmasını istiyoruz. Yine de devletimiz sağ olsun.”

Bu acılar son bulsun

Şehit Medet Mat’ın babası Nusret Mat ise, acıların son bulmasını istediklerini ifade ederek, “Bir can parçası verdim. Bu olaylar dışarıdakilerin oyunudur. Kürtler artık uyansınlar. Hepimiz Kürt’üz, benim oğlum Medet ve diğer şehitler de Kürt’tü. Bu Kürt’lük Türk’lük savaşı değildir, sadece Kürt’leri kandırıyorlar. Bu acılar son olsun” diye konuştu. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un babası Hacı Bozkurt da, aynı kaderi paylaştığı şehitlerin babalarına teşekkür etti. 

DHA

Okunma Sayısı: 2013
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı