"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selvi: Berat Albayrak toplantılara katılmıyor

09 Eylül 2019, Pazartesi 23:25
Siyaset kulislerinde bir süredir Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine değişikliğine gideceği konuşuluyor.

 

Geçen hafta perşembe akşamı siyasi hareketlilik nedeniyle kabine değişikliği iddiası yeniden gündeme geldi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, perşembe günkü AKP il başkanları toplantısından sonra Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı çağırarak ayrı ayrı görüştüğünü belirterek, “Soruşturdum, ‘Devlet işi’ dediler. Yani siyaset işi değilmiş. Hem bu üç bakanın yeri sağlam. Ama söylentisi yetti” diye yazdı. Selvi ‘Kabine değişikliği ne zaman?‘ başlıklı yazısında, muhtemel kabine değişikliğinin 2-3 ay sonra olacağı kulisini aktardı. Selvi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bir süredir toplantılara katılmadığına da dikkat çekerek, “AK Parti’nin 18. kuruluş yıldönümü törenlerine, 30 Ağustos resepsiyonuna, il başkanları toplantısına iştirak etmedi. Berat Albayrak’ın bir strateji dahilinde kendini geriye çekmesi söz konusu olabilir. Bu işin iki yüzü var” diye yazdı.

Etiketler: selvi, albayrak
Okunma Sayısı: 10783
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı