"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silopi İlçe Seçim Kurulundan 'sandık' kararı

16 Ekim 2015, Cuma 19:55
Silopi İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ecevit, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "İlçe merkezinde bazı okullardaki sandıkların tek okulda kurulması kararı alındı" dedi.

Silopi İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdülkadir Ecevit, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "İlçe merkezinde bazı okullardaki sandıkların tek okulda kurulması, köylerde de seçmen sayısı 50'nin altında olan sandıkların birleştirilmesi kararı alındı" dedi.

Ecevit, yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimle ilgili ilçeye yönelik bazı kararlar alındığını söyledi.

"İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca, ilçe merkezinde bazı okullardaki sandıkların tek okulda kurulması, köylerde de seçmen sayısı 50'nin altında olan sandıkların birleştirilmesi kararı alındı" diyen Ecevit, seçmen sayısının az olması nedeniyle Esenli, Dedeler ve Kösreli köyleri için kurulacak sandıkların Çukurca mezrasındaki ilköğretim okulunda, Kapılı Köyü'ndeki sandığın Aktepe Köyü'ndeki ilköğretim okulunda, Ovaköy Köy'deki sandığın ise Çiftlik Köyü Ilıcalar mezrasındaki ilköğretim okulunda kurulacağını kaydetti.

Karar, belediyeden yapılan anonslarla halka duyuruldu.

AA

Okunma Sayısı: 1590
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı