"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimdi demokrasi zamanı

07 Ağustos 2016, Pazar
Liderlerin bugün İstanbul'daki Demokrasi Mitingi'nden dünyaya vereceği birlik mesajının, ülkemizin demokratikleşmesi için atılacak adımlarda da devam etmesi isteniyor.

Darbeye hayır, demokrasiye evet

Mel'un ve kanlı darbe teşebbüsüyle ülkemizin demokrasisi bir kez daha yaralandı. Ülke OHAL şartları altında yönetilmeye başladı. Bu süreçte Meclis'teki siyasî partiler darbeye karşı demokrasiden yana tavır aldılar.  Bu duruş, bugünkü İstanbul Mitingi ile bir kez daha dünyaya ilan edilecek.

Demokratikleşme için bir fırsat

Siyasi parti ve liderlerinin darbe sonrası gösterdiği gösterdiği birlik ve beraberliğin önümüzdeki dönemde ülkemizin hızla OHAL sürecinden çıkması, demokratikleşme ve sivilleşme yönünde atılması gereken adımlar için bir fırsat olarak değerlendirilmesi isteniyor.

Yeni mağduriyetler yaşatılmasın

Bu arada darbe teşebbüsü sonrasında devletin kendisini korumak için tedbirler almasının haklılığı vurgulanırken, ancak bu tedbirler esnasında hukuk içinde kalınmasına ve sözkonusu süreçte suçsuz insanların mağdur edilerek, yeni mağduriyetler yaşatılmamasına da dikkat çekiliyor.

 

Etiketler: demokrasi mitingi
Okunma Sayısı: 2983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı