"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli ailelere birçok alanda yardım ulaştırıldı

29 Kasım 2015, Pazar 13:13
Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal, "Suriye'de 15 bin bebek bisküvisi ve süt dağıtımı gerçekleştirildi. Kış şartları nedeniyle 2 bin çocuğa battaniye dağıttık, ayrıca 30 bin çift ayakkabı yardımında bulunduk" dedi.

Özdal, Suriye'de iç savaşın başladığı günden bu yana mağdur ailelerin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Suriye'nin hemen hemen tüm bölgelerine yardım ulaştırdıklarını anlatan Özdal, Suriyelilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla farklı zamanlarda birçok kampanya başlattıklarını dile getirdi.

Suriyeli ailelere gıda, barınma, ısınma ve sağlık gibi çeşitli konularda destek verdiklerini belirten Özdal, "Derneğimiz bu yıl Suriyelilere gıda, eğitim, ısınma, barınma, ilaç ve hijyen malzemesi gibi birçok alanda yardım ulaştırdı" diye konuştu.

Özdal, yıl içinde derneklerine ait mobil fırında ürettikleri 5 milyon ekmeğin, Halep, Hama, Humus, İdlip ve Bayırbucak Türkmen bölgelerine ulaştırıldığını bildirdi.

Savaştan en çok bebek ve çocukların etkilendiğine işaret eden Özdal, "Suriye içinde çocuklarımız için 15 bin bebek bisküvisi ve süt dağıtımı gerçekleştirildi. Bastıran kış şartları nedeniyle şu ana kadar 2 bin çocuğa battaniye dağıttık, ayrıca 30 bin çift ayakkabı yardımında bulunduk" dedi.

Suriye'nin iç bölgelerindeki insanların yardımlarla ayakta kaldığını vurgulayan Özdal, yardımlarının süreceğini sözlerine ekledi.

AA

Okunma Sayısı: 1546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı