"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tasarruf genelgesi yine kâğıt üstünde kaldı

17 Ocak 2024, Çarşamba 21:50
Yazar Çiğdem Toker, T24’te “Tasarruf genelgesi çöktü” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Toker, şunları yazdı: “Tasarruf Genelgesi’nin yayımlandığı Haziran ayında, yaklaşık 235 milyon TL olan devletin kırtasiye harcaması, Aralık ayına gelindiğinde yaklaşık 7 kat artarak 1 milyar 607 milyon TL’yi geçmiş. İşte Bakan Şimşek’e valilerle toplantısında “Ben defterlerimi son sayfasına kadar kullanıyorum. Beyaz kağıt falan kullanmıyorum” dedirten tablo da muhtemelen budur. Yine valilere, makam aracı olarak TOGG kullanmalarını öneren Şimşek’in bu önerisinin ipuçlarını da son bütçe verilerinde görüyoruz. Tasarruf Genelgesi’nde dikkat edilmesini önerdiği taşıt kiralama harcamaları, o günden bu yana aylık 158 milyon TL daha eklenerek, Aralık ayında 372 milyon TL’yi aşmış.”

Okunma Sayısı: 917
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı