"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tendürek Dağı'nda karadan ve havadan operasyon

24 Eylül 2016, Cumartesi 11:58
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi yakınlarındaki Tendürek Dağı'nda, 10 şehidin ardından PKK'ya yönelik karadan ve havadan operasyonlar sürdürülüyor.

Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak Köyü'ndeki Karakuş Tepede 15 Eylül günü bir grup PKK'lı teröristin roketatar ve otomatik silahlarla saldırması sonucu çıkan çatışmada 7 korucu, 1 uzman çavuş, 1 jandarma er ile bölgeye giderken el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 emekli köy korucusu şehit olmuştu. 

Tendürek Dağı'nın eteklerinden geçen Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçelerini birbirine bağlayan karayolu ulaşıma kapalı tutulurken Doğubayazıt'taki 1'inci mekanize Tugay Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler, iki gündür Tendürek Dağı'nda belirlenen terör hedeflerini havadan vuruyor. Bölücü terör örgütü mensuplarının barındıkları mağaraları çembere alan askeri birlikler de karadan atış yapıyor. Somkaya köyü tepesinde bulunan tanklar ise teröristlerin barındıkları mağaraları ateş altına alıyor. Yetkililer, Tendürek Dağı'nın terör örgütünden temizlenene kadar operasyonların süreceğini söyledi.

DHA

Etiketler: ağrı, doğubeyazıt
Okunma Sayısı: 1236
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı