"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler, iş makinelerine taciz ateşi açtı

06 Kasım 2014, Perşembe 14:08
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Irak'ın kuzeyinden iş makinelerine uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Genelkurmay’dan yapılan yazılı açıklamada, 5 Kasım'da yaşanan olaya ilişkin şu bilgi verildi: "Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Irak'ın kuzeyinden 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Uludere / Şırnak) Beyaz Tepe Üs Bölgesinden, Salatalık Pınarı mevkiine yol yapım maksadıyla görevlendirilen iş makinelerine uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açılmıştır. Taciz ateşine Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmiş, taciz ateşi kesilmiştir."

Yine dün Şanlıurfa Suruç'ta Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığı aktarıldı.

Okunma Sayısı: 1008
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı