"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THK soruşturmasında yeni gelişme

07 Kasım 2014, Cuma 17:53
Türk Hava Kurumunda (THK) usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 5 zanlının avukatları karara itiraz etti.

Kurum Başkanı Osman Yıldırım, Emre Yıldırım, İrfan Yıldız ile Şafak Şimşek'in avukatları, itiraz dilekçelerini tutukluluk kararını veren mahkemeye sundu.

Soruşturma kapsamında hakkında tutuklama kararı verilen Hakan Azemoğlu'nun avukatı ise karara daha önce itiraz etmişti.

Bu arada soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Mali Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ali Alper Saylan'ın, Faruk Volkan Yılmazer ile Ali Yavuz Karslıoğlu'nun serbest bırakılmasına yaptığı itiraz da Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliğince reddedildi.

 THK'daki usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmış, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Etiketler: thk, mahkeme, yolsuzluk
Okunma Sayısı: 1170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı