"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzon Valisi: Vatandaşlardan da destek bekliyoruz

06 Nisan 2015, Pazartesi 11:44
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırının ardından ele geçirilen tüfekte saldırganın parmak izine ulaşılmaya çalışıldığını bildirdi.

Vali Öz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerinde ele geçirilen av tüfeğinde her türlü incelemenin yapıldığını anlatarak, zanlının parmak izine ulaşılmaya çalışıldığını söyledi.

Ayrıca bölgedeki fabrikalarla görüşmeler yapıldığını ifade eden Öz, "Bugün yine fabrikalarda görüşmeler devam edecek. Ele geçirilen deliller bu fabrikalarda tekrar görüşülerek değerlendirilecek. Çok geniş bir çalışma yapılıyor. Olay öncesi ve sonrası bölgedeki haberleşmeyle ilgili olarak ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede olayı aydınlatmaya çalışacağız" dedi.

Vatandaşlardan destek isteyen Vali Öz, şöyle konuştu:

"Bu konuda vatandaşlarımızdan da özellikle bu olayı duyan, işiten, gören vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Duyumu, bilgisi, şüphesi olan vatandaşlarımızın da yardım etmesi önemli. Bu şehrin bu yükten kurtulması lazım. Bazı vatandaşlarımız, bize bugüne kadar yardımcı oldular, bilgilerini, duyumlarını paylaştılar. Polis, jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen ekipler, yönetici ve uzmanlar da çalışmalarını sürdürüyor. Çok geniş kapsamlı bir çalışma yapılıyor. Olayla ilgili her türlü ihtimal üzerinde çalışma yapıyoruz."

AA

Okunma Sayısı: 1248
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı