"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk pilottan Suudi pilotlarla selfie!

20 Şubat 2016, Cumartesi 12:07
Türk F-16 pilotunun havada, Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklarla tatbikattaki selfiesi sosyal medyada günün konusu oldu.

Fotoğrafı güvenlik analisti Metin Gürcan bugünün ilk saatlerinde paylaştı:

IŞİD ile mücadele kapsamında İncirlik Üssü’nde konuşlandırılacak Suudi savaş uçaklarıyla ilgili son gelişmeler kafa karıştırmıştı.

GEÇEN HAFTA TÜRKİYE'DE 5 SUUDİ JETİ VARDI

Uçakların İncirlik’e vardığı yönündeki iddialar daha sonra yalanlanmıştı.

Resmi raporlara göre, halen İncirlik’te ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere uçaklarının yanı sıra Katar’a ait 2 Mirage savaş uçağı var.

Geçen hafta itibariyle Türkiye’de 5 Suudi jeti vardı ama İncirlik’te değil, eğitim amaçlı olarak Konya’da bulunuyorlardı. Bu uçakların ülkelerine döneceği ve Suudi Arabistan’ın gelecek hafta İncirlik’e 4 F-15 göndereceği belirtilmişti.

Okunma Sayısı: 2040
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı